Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)75g235kcal9g47.2g1.1g8.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 375g482kcal77.8g0g18.7g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Arla Apetina Feta 3%23g25kcal4g0.4g0.7g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g15g43kcal7.5g5.1g0.1g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tomaatti 188g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g2040kcal210.2g141.6g69.2g27.6g
Valittu annoskoko891g1020kcal105.1g70.8g34.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna446g510kcal52.6g35.4g17.3g6.9g
Arvot/100g100g114kcal11.8g7.9g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550