Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkopippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Pekoni rasvainen 28g105kcal3.4g0g10.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 80g110kcal15g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g495kcal40.4g8.2g33.2g1.8g
Valittu annoskoko184g248kcal20.2g4.1g16.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna92g124kcal10.1g2.1g8.3g0.5g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849