Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Valkopippuri 13g37kcal1.4g5.5g0.3g3.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Pekoni rasvainen 280g1053kcal33.6g0g103.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 800g1105kcal150g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3686g4956kcal403.8g81g333.2g18g
Valittu annoskoko1843g2478kcal201.9g40.5g166.6g9g
Annoskoko puolitettuna922g1239kcal101g20.3g83.3g4.5g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849