Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkopippuri 1.9g5.5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt60g28kcal1.9g2.9g0.9g0g
Pekoni rasvainen 42g158kcal5g0g15.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 120g165kcal22.5g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g742kcal60.4g12.2g49.8g2.6g
Valittu annoskoko276g371kcal30.2g6.1g24.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna138g186kcal15.1g3.1g12.5g0.7g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849