Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkopippuri 2.6g7.4kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt80g37kcal2.6g3.8g1.2g0g
Pekoni rasvainen 56g210kcal6.7g0g20.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 160g221kcal30g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g990kcal80.8g16.2g66.6g3.6g
Valittu annoskoko368g495kcal40.4g8.1g33.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna184g247kcal20.2g4.1g16.7g0.9g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849