Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkopippuri 3.2g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Pekoni rasvainen 70g263kcal8.4g0g25.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200g276kcal37.4g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1237kcal100.6g20.4g83.4g4.6g
Valittu annoskoko460g618kcal50.3g10.2g41.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna230g309kcal25.2g5.1g20.9g1.2g
Arvot/100g100g134kcal10.9g2.2g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849