Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 99g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Valkopippuri 3.9g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt120g55kcal3.8g5.8g1.8g0g
Pekoni rasvainen 84g315kcal10.1g0g31g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 240g331kcal44.9g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1484kcal120.8g24.4g99.8g5.4g
Valittu annoskoko552g742kcal60.4g12.2g49.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna276g371kcal30.2g6.1g25g1.4g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849