Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 115g35kcal1.4g5.5g0.2g2g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt140g64kcal4.5g6.7g2.1g0g
Pekoni rasvainen 98g368kcal11.7g0g36.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 280g386kcal52.4g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1732kcal141g28.2g116.4g6.4g
Valittu annoskoko644g866kcal70.5g14.1g58.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna322g433kcal35.3g7.1g29.1g1.6g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849