Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Valkopippuri 5.2g15kcal0.5g2.2g0.1g1.4g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt160g74kcal5.1g7.7g2.4g0g
Pekoni rasvainen 112g420kcal13.4g0g41.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 320g441kcal59.9g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g1979kcal161g32.4g133.2g7.2g
Valittu annoskoko736g990kcal80.5g16.2g66.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna368g495kcal40.3g8.1g33.3g1.8g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849