Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 148g45kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkopippuri 5.8g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt180g83kcal5.8g8.6g2.7g0g
Pekoni rasvainen 126g473kcal15.1g0g46.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 359g496kcal67.4g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2226kcal181.6g36.4g149.6g8g
Valittu annoskoko828g1113kcal90.8g18.2g74.8g4g
Annoskoko puolitettuna414g557kcal45.4g9.1g37.4g2g
Arvot/100g100g134kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849