Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Pekoni rasvainen 14g53kcal1.7g0g5.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 40g55kcal7.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g247kcal20.2g4.2g16.6g1g
Valittu annoskoko92g124kcal10.1g2.1g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g62kcal5.1g1.1g4.2g0.3g
Arvot/100g100g134kcal11g2.3g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849