Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkopippuri 6.5g18kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Pekoni rasvainen 140g526kcal16.8g0g51.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 399g552kcal74.9g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2474kcal201.8g40.6g166.2g9g
Valittu annoskoko920g1237kcal100.9g20.3g83.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna460g619kcal50.5g10.2g41.6g2.3g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849