Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1.4g4.1kcal0.1g0.5g0.2g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Lehtiselleri 53g6.7kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Valkoviini kuiva 240g165kcal0.7g1.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g383kcal0.5g0.5g42g0g
Herne 300g207kcal15.2g28.1g1.2g9.3g
Isot katkaravut (rainbow)540g540kcal124.2g0g4.9g0g
Tumma pikariisi, Risella225g765kcal20.3g162.1g7.9g11.5g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Minttu, tuore (-), annos 1g15g6.6kcal0.5g1.3g0.1g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5106g4934kcal334.6g418.4g179.2g56.4g
Valittu annoskoko2553g2467kcal167.3g209.2g89.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna1277g1233kcal83.7g104.6g44.8g14.1g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652