Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1.8g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Lehtiselleri 70g8.9kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Valkoviini kuiva 320g219kcal1g1.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Herne 400g276kcal20.2g37.5g1.6g12.4g
Isot katkaravut (rainbow)720g720kcal165.7g0g6.5g0g
Tumma pikariisi, Risella300g1020kcal27g216.1g10.5g15.3g
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g20g8.8kcal0.7g1.7g0.1g1.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 100g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6808g6578kcal446.4g558g238.4g75.4g
Valittu annoskoko3404g3289kcal223.2g279g119.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna1702g1645kcal111.6g139.5g59.6g18.9g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652