Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 2.7g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Lehtiselleri 105g13kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Valkoviini kuiva 480g329kcal1.5g2.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1.1g1.1g84g0g
Herne 600g414kcal30.4g56.2g2.4g18.6g
Isot katkaravut (rainbow)1080g1080kcal248.5g0g9.7g0g
Tumma pikariisi, Risella450g1531kcal40.5g324.1g15.8g23g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Minttu, tuore (-), annos 1g30g13kcal1g2.5g0.2g2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10212g9867kcal669.8g836.8g358.2g113.4g
Valittu annoskoko5106g4933kcal334.9g418.4g179.1g56.7g
Annoskoko puolitettuna2553g2467kcal167.5g209.2g89.6g28.4g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652