Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 3.2g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)473g128kcal6.1g22.7g0.9g8g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Lehtiselleri 123g16kcal1.4g1.3g0.2g1.2g
Valkoviini kuiva 560g384kcal1.7g3.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g123g895kcal1.2g1.2g98g0g
Herne 700g483kcal35.4g65.5g2.8g21.7g
Isot katkaravut (rainbow)1260g1260kcal289.9g0g11.3g0g
Tumma pikariisi, Risella525g1786kcal47.3g378.1g18.4g26.8g
Basilika, tuore140g56kcal4.3g7g1.1g5.5g
Minttu, tuore (-), annos 1g35g15kcal1.2g2.9g0.3g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 175g38kcal0.5g2.8g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g35g315kcal0g0g35g0g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11914g11511kcal780.6g975.8g417.6g132g
Valittu annoskoko5957g5756kcal390.3g487.9g208.8g66g
Annoskoko puolitettuna2979g2878kcal195.2g244g104.4g33g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652