Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 3.6g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Lehtiselleri 140g18kcal1.6g1.5g0.3g1.4g
Valkoviini kuiva 640g439kcal2g3.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g112g0g
Herne 800g552kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Isot katkaravut (rainbow)1441g1441kcal331.3g0g13g0g
Tumma pikariisi, Risella600g2041kcal54g432.2g21g30.6g
Basilika, tuore160g64kcal5g8g1.3g6.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g40g18kcal1.3g3.4g0.3g2.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 200g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13616g13156kcal892.4g1115.4g477.6g150.8g
Valittu annoskoko6808g6578kcal446.2g557.7g238.8g75.4g
Annoskoko puolitettuna3404g3289kcal223.1g278.9g119.4g37.7g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652