Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 4.1g12kcal0.4g1.4g0.6g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)608g164kcal7.9g29.2g1.2g10.3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Lehtiselleri 158g20kcal1.8g1.7g0.3g1.6g
Valkoviini kuiva 720g494kcal2.2g4.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g158g1150kcal1.6g1.6g126g0g
Herne 900g621kcal45.6g84.3g3.6g27.9g
Isot katkaravut (rainbow)1621g1621kcal372.7g0g14.6g0g
Tumma pikariisi, Risella675g2296kcal60.8g486.2g23.6g34.4g
Basilika, tuore180g72kcal5.6g9g1.4g7g
Minttu, tuore (-), annos 1g45g20kcal1.5g3.8g0.3g3.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 225g49kcal0.7g3.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g45g405kcal0g0g45g0g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15318g14801kcal1004.2g1255g537g169.6g
Valittu annoskoko7659g7400kcal502.1g627.5g268.5g84.8g
Annoskoko puolitettuna3830g3700kcal251.1g313.8g134.3g42.4g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652