Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Lehtiselleri 18g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviini kuiva 80g55kcal0.2g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Isot katkaravut (rainbow)180g180kcal41.4g0g1.6g0g
Tumma pikariisi, Risella75g255kcal6.8g54g2.6g3.8g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Minttu, tuore (-), annos 1g5g2.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 25g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1702g1645kcal111.6g139.4g59.6g18.6g
Valittu annoskoko851g822kcal55.8g69.7g29.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna426g411kcal27.9g34.9g14.9g4.7g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652