Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 4.5g14kcal0.5g1.5g0.6g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Lehtiselleri 175g22kcal2g1.9g0.4g1.8g
Valkoviini kuiva 800g549kcal2.5g4.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g175g1278kcal1.8g1.8g140g0g
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Isot katkaravut (rainbow)1801g1801kcal414.1g0g16.2g0g
Tumma pikariisi, Risella750g2551kcal67.5g540.2g26.3g38.3g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Minttu, tuore (-), annos 1g50g22kcal1.6g4.2g0.4g3.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 250g54kcal0.8g4g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g50g450kcal0g0g50g0g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17020g16445kcal1115.8g1394.2g597g188.8g
Valittu annoskoko8510g8223kcal557.9g697.1g298.5g94.4g
Annoskoko puolitettuna4255g4111kcal279g348.6g149.3g47.2g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652