Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 113g14kcal1.3g1.1g0.2g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g158g299kcal39.4g0g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)225g158kcal27g7.9g2.2g0g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2534kcal171.8g47.6g185.2g12.2g
Valittu annoskoko1062g1267kcal85.9g23.8g92.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna531g634kcal43g11.9g46.3g3.1g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769