Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g18g33kcal4.4g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)25g18kcal3g0.9g0.2g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g282kcal19g5.4g20.6g1.2g
Valittu annoskoko118g141kcal9.5g2.7g10.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g70kcal4.8g1.4g5.2g0.3g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769