Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 125g16kcal1.4g1.2g0.2g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g175g333kcal43.8g0g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)250g175kcal30g8.7g2.5g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g2816kcal190.8g52.8g205.6g13.8g
Valittu annoskoko1180g1408kcal95.4g26.4g102.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna590g704kcal47.7g13.2g51.4g3.5g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769