Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 150g19kcal1.7g1.5g0.3g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g210g399kcal52.5g0g21g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)300g210kcal36g10.5g3g0g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g3379kcal228.6g63.4g247g16.4g
Valittu annoskoko1416g1690kcal114.3g31.7g123.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna708g845kcal57.2g15.9g61.8g4.1g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769