Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 175g22kcal2g1.7g0.3g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g438g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g245g466kcal61.3g0g24.5g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)350g245kcal42g12.2g3.5g0g
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g3942kcal267.2g73.8g288g19.4g
Valittu annoskoko1652g1971kcal133.6g36.9g144g9.7g
Annoskoko puolitettuna826g986kcal66.8g18.5g72g4.9g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769