Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 200g25kcal2.2g2g0.4g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g280g532kcal70g0g28g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)400g280kcal48g14g4g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g4505kcal305g85g329.2g22.2g
Valittu annoskoko1888g2253kcal152.5g42.5g164.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna944g1126kcal76.3g21.3g82.3g5.6g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769