Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 25g3.2kcal0.3g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g35g67kcal8.8g0g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)50g35kcal6g1.7g0.5g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g563kcal38.2g10.4g41g2.8g
Valittu annoskoko236g282kcal19.1g5.2g20.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna118g141kcal9.6g2.6g10.3g0.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769