Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 250g32kcal2.8g2.4g0.5g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g625g127kcal3.7g23.7g1.9g8.7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g350g665kcal87.5g0g35g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)500g350kcal60g17.5g5g0g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g5632kcal381g105.6g411.8g27.6g
Valittu annoskoko2360g2816kcal190.5g52.8g205.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna1180g1408kcal95.3g26.4g103g6.9g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769