Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 300g38kcal3.4g2.9g0.6g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g420g798kcal105g0g42g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)600g420kcal72g21g6g0g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g6758kcal457.4g126.8g494g33.4g
Valittu annoskoko2832g3379kcal228.7g63.4g247g16.7g
Annoskoko puolitettuna1416g1690kcal114.4g31.7g123.5g8.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769