Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 350g44kcal3.9g3.4g0.7g3.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g875g178kcal5.2g33.2g2.6g12.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g490g931kcal122.5g0g49g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)700g490kcal84g24.5g7g0g
Oliiviöljy 189g1671kcal0g0g189g0g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g7884kcal533.4g148.2g576.4g38.8g
Valittu annoskoko3304g3942kcal266.7g74.1g288.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna1652g1971kcal133.4g37.1g144.1g9.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769