Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 38g4.7kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g53g100kcal13.1g0g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)75g53kcal9g2.6g0.7g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g845kcal57.2g16g61.8g4.2g
Valittu annoskoko354g422kcal28.6g8g30.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna177g211kcal14.3g4g15.5g1.1g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769