Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 400g51kcal4.5g3.9g0.8g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g560g1064kcal140g0g56g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)800g560kcal96g28g8g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g9011kcal610g169.2g658.8g44.4g
Valittu annoskoko3776g4505kcal305g84.6g329.4g22.2g
Annoskoko puolitettuna1888g2253kcal152.5g42.3g164.7g11.1g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769