Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 450g57kcal5g4.4g0.9g4.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1125g228kcal6.7g42.7g3.4g15.7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g630g1197kcal157.5g0g63g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)900g630kcal108g31.5g9g0g
Oliiviöljy 243g2149kcal0g0g243g0g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g10137kcal686g190.6g741g49.8g
Valittu annoskoko4248g5069kcal343g95.3g370.5g24.9g
Annoskoko puolitettuna2124g2534kcal171.5g47.7g185.3g12.5g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769