Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 500g63kcal5.6g4.9g1g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1250g254kcal7.5g47.5g3.7g17.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g700g1330kcal175g0g70g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1000g700kcal120g35g10g0g
Oliiviöljy 270g2388kcal0g0g270g0g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g11263kcal762.4g211.6g823.4g55.6g
Valittu annoskoko4720g5632kcal381.2g105.8g411.7g27.8g
Annoskoko puolitettuna2360g2816kcal190.6g52.9g205.9g13.9g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769