Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 63g7.9kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g88g166kcal21.9g0g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)125g88kcal15g4.4g1.2g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g1408kcal95.4g26.4g103g6.8g
Valittu annoskoko590g704kcal47.7g13.2g51.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna295g352kcal23.9g6.6g25.8g1.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769