Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 75g10kcal0.8g0.7g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g105g200kcal26.3g0g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)150g105kcal18g5.2g1.5g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1689kcal114.4g31.6g123.6g8.2g
Valittu annoskoko708g845kcal57.2g15.8g61.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna354g422kcal28.6g7.9g30.9g2.1g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769