Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 88g11kcal1g0.9g0.2g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g123g233kcal30.6g0g12.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)175g123kcal21g6.1g1.7g0g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1971kcal133.4g37g144.4g9.8g
Valittu annoskoko826g986kcal66.7g18.5g72.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna413g493kcal33.4g9.3g36.1g2.5g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769