Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 100g13kcal1.1g1g0.2g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g140g266kcal35g0g14g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)200g140kcal24g7g2g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g2252kcal152.4g42.4g164.6g11g
Valittu annoskoko944g1126kcal76.2g21.2g82.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna472g563kcal38.1g10.6g41.2g2.8g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769