Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2548g6369kcal382.2g25.5g535g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1083g5143kcal119.1g10.8g519.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2548g892kcal25.5g173.2g12.7g35.7g
Salsa medium (Rainbow)828g207kcal9.1g35.6g1.7g12.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g382g1261kcal7.6g9.6g133.8g0g
Kesäkurpitsa1911g325kcal7.6g47.8g11.5g13.4g
Sipuli (kuorittu)637g172kcal8.3g30.6g1.3g10.8g
Chili paprika punainen64g26kcal1.3g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28790kcal1121.4g677.6g2431.4g144.6g
Valittu annoskoko10000g14395kcal560.7g338.8g1215.7g72.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7197kcal280.4g169.4g607.9g36.2g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274