Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g38g94kcal5.6g0.4g7.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi16g76kcal1.8g0.2g7.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g38g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Salsa medium (Rainbow)12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g5.6g19kcal0.1g0.1g2g0g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g423kcal16.4g9.8g35.8g2.2g
Valittu annoskoko147g212kcal8.2g4.9g17.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna74g106kcal4.1g2.5g9g0.6g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.3g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274