Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g400g999kcal59.9g4g83.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi170g807kcal18.7g1.7g81.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g400g140kcal4g27.2g2g5.6g
Salsa medium (Rainbow)130g33kcal1.4g5.6g0.3g1.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g60g198kcal1.2g1.5g21g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4514kcal175.8g106.4g381.4g22.6g
Valittu annoskoko1568g2257kcal87.9g53.2g190.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna784g1129kcal44g26.6g95.4g5.7g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274