Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g50g125kcal7.5g0.5g10.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi21g101kcal2.3g0.2g10.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g50g18kcal0.5g3.4g0.3g0.7g
Salsa medium (Rainbow)16g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g565kcal22g13.2g47.6g2.8g
Valittu annoskoko196g283kcal11g6.6g23.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna98g141kcal5.5g3.3g11.9g0.7g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274