Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g499g1248kcal74.9g5g104.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi212g1008kcal23.3g2.1g101.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g499g175kcal5g34g2.5g7g
Salsa medium (Rainbow)162g41kcal1.8g7g0.3g2.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g75g247kcal1.5g1.9g26.2g0g
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Chili paprika punainen13g5kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5643kcal219.6g133g476.4g28.2g
Valittu annoskoko1960g2822kcal109.8g66.5g238.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna980g1411kcal54.9g33.3g119.1g7.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274