Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g599g1498kcal89.9g6g125.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi255g1210kcal28g2.5g122.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g599g210kcal6g40.7g3g8.4g
Salsa medium (Rainbow)195g49kcal2.1g8.4g0.4g2.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g90g297kcal1.8g2.2g31.5g0g
Kesäkurpitsa449g76kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g6771kcal263.6g159g571.8g33.8g
Valittu annoskoko2352g3386kcal131.8g79.5g285.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna1176g1693kcal65.9g39.8g143g8.5g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274