Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g62g156kcal9.4g0.6g13.1g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi27g126kcal2.9g0.3g12.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g62g22kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Salsa medium (Rainbow)20g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g9g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g705kcal27.4g16.4g59.4g3.6g
Valittu annoskoko245g353kcal13.7g8.2g29.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna123g176kcal6.9g4.1g14.9g0.9g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.3g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274