Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g699g1748kcal104.9g7g146.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi297g1411kcal32.7g3g142.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g699g245kcal7g47.5g3.5g9.8g
Salsa medium (Rainbow)227g57kcal2.5g9.8g0.5g3.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g105g346kcal2.1g2.6g36.7g0g
Kesäkurpitsa524g89kcal2.1g13.1g3.1g3.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g7900kcal307.8g186g667g39.8g
Valittu annoskoko2744g3950kcal153.9g93g333.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna1372g1975kcal77g46.5g166.8g10g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274