Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g75g187kcal11.2g0.7g15.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi32g151kcal3.5g0.3g15.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g75g26kcal0.7g5.1g0.4g1g
Salsa medium (Rainbow)24g6.1kcal0.3g1g0g0.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g847kcal32.6g19.8g71.2g4.2g
Valittu annoskoko294g423kcal16.3g9.9g35.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g212kcal8.2g5g17.8g1.1g
Arvot/100g100g144kcal5.5g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274