Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g799g1998kcal119.8g8g167.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi340g1613kcal37.4g3.4g163g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g799g280kcal8g54.3g4g11.2g
Salsa medium (Rainbow)260g65kcal2.9g11.2g0.5g3.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g120g396kcal2.4g3g41.9g0g
Kesäkurpitsa599g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g9028kcal351.8g212.6g762.4g45.4g
Valittu annoskoko3136g4514kcal175.9g106.3g381.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna1568g2257kcal88g53.2g190.6g11.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274