Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g800g2000kcal120g8g168g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi340g1615kcal37.4g3.4g163.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g800g280kcal8g54.4g4g11.2g
Salsa medium (Rainbow)260g65kcal2.9g11.2g0.5g3.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g120g396kcal2.4g3g42g0g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g9040kcal352.2g212.8g763.4g45.4g
Valittu annoskoko3140g4520kcal176.1g106.4g381.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna1570g2260kcal88.1g53.2g190.9g11.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274