Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g87g219kcal13.1g0.9g18.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi37g176kcal4.1g0.4g17.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g87g31kcal0.9g5.9g0.4g1.2g
Salsa medium (Rainbow)28g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g13g43kcal0.3g0.3g4.6g0g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g988kcal38.6g23g83.4g5g
Valittu annoskoko343g494kcal19.3g11.5g41.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna172g247kcal9.7g5.8g20.9g1.3g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274